diumenge, 14 d’octubre del 2012

L'escola es mostra satisfeta del partit


L’escola va jugar diumenge passat un partit amistós contra el pre-mini femení. Va ser un partit força igualat tot i la diferència d’alçada característica de l’edat. Tant els nens com els pares van sortir molt contents amb l’evolució que han mostrat els més petits a la pista respecte l’any passat. Una vegada acabat el partit, tots ells explicaven entusiasmats com havia anat, sentint-se molt contents amb les sensacions viscudes.
La Lua i la Gina es mostraven molt contentes per haver fet les seves primeres cistelles i en Max explicava il·lusionat algunes de les jugades que havia fet entre les quals destacava la que va fer amb en Richard.  L’Hugo explicava molt content el transcurs del partit ja que estava molt orgullós del resultat; un resultat molt discutible del qual ell es mostra convençut. 








1 comentari:

  1. Felicitats noies i nois!! Sincerament vau fer un partit ben maco. Pero no seria just no felicitar igualment als companys del Pre-Mini (Mini) Masculi que a l´altre meitat de pista tambe ens deixaven veure les seves evolucions en forma d` entrenament i partidet. Potser un grup massa gran i heterogeni pero on no manquen el companyerisme,l´il.lusio i les ganes de basquet.
    Endavant nois. Bona temporada i a divertir-se gaudint del basquet.

    ResponElimina