diumenge, 28 d’octubre del 2012

Jornada intensa pels més petits del BNB

Els equips del bàsquet base del BNB han jugat aquest diumenge al pavelló. La distribució dels equips ha sigut la mateixa que fa dues setmanes: el pre-mini masculí han tingut una pista per ells sols i els jugadors de l'escola van partir-se el camp amb el pre-mini femení durant la primera mitja hora de l'exhibició.
Els tres equips han començat fent exercicis de vot o llançament per tal de practicar per fer un petit partit. A tres quarts de dotze, després de fer un bon escalfament, han començar a disputar-se dos partits: un entre els jugadors del pre-mini masculí i un altre de l'escola contra el pre-mini femení.
A la pista del pre-mini masculí s'ha mostrat un bon nivell i una gran evolució de tots els jugadors.
Els nens de l'escola de bàsquet han treballat força bé a la defensa i cada vegada anoten més punts. El Max, fins i tot, ha arribat a fer un triple que tot l'equip ha celebrat amb il·lusió.
El pre-mini femení ha jugat força b é per ser dels primers partits. Encara mostren algunes dificultats a la defensa que intentaran corregir en els propers dies. Per la Cristina Martínez, aquest era el seu primer partit amb les noies ja que a l'anterior no va poder assistir. Els errors que fan les noies són els més usuals en jugadores que tot just acaben de començar però tenen molta inciativa per seguir millorant i això farà que superin aquests aspectes abans del que imaginen. Una vegada finalitzat aquest partit amistós, els dos pre-mini s'han enfrontat a una pista mentre que els nens de l'escola han jugat un partit entre ells.
L'equip masculí es nota que l'any passat jugaven competicions perquè han mostrar certa superioritat a la pista. Tot i així, el femení ho ha fet força bé i han treballat més que en el partit anterior perquè estaven més motivades. Els nois formen un equip molt complet que cada vegada avança més ràpid.
L'escola cada dia evoluciona més i ho han demostrat al partidet que han fet entre ells que ha estat molt igualat i que han defensat molt millor que en partits anteriors.

L'Hugo, un dels nens de l'escola de bàsquet, explica la seva visió de la jornada de diumenge i aprofita per dir un resultat allunyat de la realitat
 


 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada