dilluns, 15 d’octubre del 2012

El femení ha jugat el seu primer partit

Les jugadores del pre-mini femení van jugar el seu primer partit diumenge passat. La majoria d'elles només han fet quatre entrenaments de bàsquet i ja han pogut experimentar les sensacions d'enfrontar-se a un altre equip al pavelló. 

Cal destacar l'absència de la Cristina Martínez al partit, una de les jugadores que ja té experiència en el món del bàsquet i que per tant, no hauria sigut el seu primer partit en aquest esport però encara està pendent el seu debut amb l'equip femení.  

Es nota que tot just acaben de començar però van mostrar una gran cohesió d'equip des del principi, fet que les va permetre estar molt igualades en el resultat. Des de l'inici van mostrar moltes ganes per disputar el partit i van estar actives en tot moment. Van intentar posar en pràctica tot allò que ja han après als entrenaments amb uns resultats molt millors del que s'esperaven. Totes les jugadores es mostren molt orgulloses de la progressió que elles mateixes han experimentat a la pista i comparteixen una visió positiva. Tenen ganes de seguir aprenen per tal de poder millorar cada vegada més.

Cal destacar l'actuació de la Lucia Caler, una jugadora amb cert avantatge respecte la resta de jugadores ja que per ella no és el seu primer any en aquest esport. 





L'Helena explica la seva visió del partit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada