diumenge, 16 de desembre del 2012

UNA PRESENTACIÓ DEL CLUB MOLT SATISFACTORIA

Els jugadors preparant-se
per sortir
Durant el matí del diumenge dia 16 de desembre s'ha portat a terme l'acte de presentació del Club de Bàsquet Nou Barris al poliesportiu Valldaura amb la presència del President de la Federació Catalana de Bàsquet entre altres autoritats convidades.

La presentació estava programada a dos quarts de dotze del matí, al finalitzar el partit de l'infantil masculí que ha pogut gaudir de la presència de tots els membres del club a la graderia animant l'equip que finalment s'ha emportat la victòria.

L'acte l'ha dirigit la Laura Baldoví al centre de la pista. Primerament, s'ha adreçat als socis, jugadors i jugadores, pares i mares, familiars i amics per agrair la seva presència i donar la benvinguda a tots els assistents. Seguidament, ha presentat a la junta del Club de Bàsquet Nou Barris que ràpidament s'han situat darrera de la Laura, al centre de la pista.
La Junta amb les autoritats convidades
Una vegada presentat l'equip directiu, ha cridat al Sr. Xavier Amador, la Sra. Carme Andrés i el Sr. Joan Fa, Director de relacions institucionals de l'Ajuntament, Presidenta del Consell Municipal de Nou Barris i el President de la Federació Catalana de Bàsquet respectivament.
Una vegada situades totes les autoritats al centre de la pista, la Laura Baldoví ha seguit amb l'acte de presentació convidant a sortir a tots els jugadors al camp dividits per categories. A continuació, ha donat pas al President del club, Ramon Tamayo, qui ha començat explicant la satisfacció d'haver arribat fins aquí i seguidament ha dedicat unes paraules a tots els assistents destacant l'esforç i el sacrifici necessari.
Xavier Amador també ha volgut compartir unes paraules amb el club i ha valorat molt el fet de començar un nou club en els temps en què estem actualment. Ha volgut motivar a tots els jugadors ha seguir amb aquest esforç i a la Junta a seguir endavant amb aquesta inciativa. Al final de l'esdeveniment s'ha apropat als més petits del club per desitjar-los molta sort i interessar-se per la seva evolució. La senyora Carme Andrés també ha volgut parlar i ha destacat el paper que tenen aquests projectes en el districte. Ha explicat les ganes d'aconseguir que el club deixi una bona imatge de Nou Barris a tots els camps. Finalment, el senyor Joan Fa ha dedicat unes paraules d'allò més motives a tots els jugadors per tal de motivar-los a seguir endavant. Tots tres s'han mostrat molt propers als membres del club durant tot l'acte de presentació.

Xavier Amador parlant amb els nens de l'escola
 
Una vegada acabats els discursos, s'ha procedit a fer foto oficial amb tots els membres del club de Bàsquet Nou Barris, acte amb el qual s'ha posat punt i final a l'acte de presentació més de caràcter oficial i s'ha donat pas a la resta d'activitats programades.





 
 
Fotografia de tot els membres del BNB amb els convidats a la dreta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada