dilluns, 26 de novembre del 2012

Jornada del bàsquet base

Aquest diumenge s'ha disputat una trobada dels equips del bàsquet base del BNB al poliesportiu Valldaura - Nou Barris.  La distribució feta ha sigut molt semblant a la seguida a les trobades anteriors: el premini masculí a una pista i l'escola ha compartit l'altre amb el premini femení.
Els tres equips han treballat els pases als exercicis previs al partit.
Passada mitja hora, els jugadors han deixat de fer exercicis i s'han preparat per disputar un petit partit. En el cas del premini masculí, s'ha realitzat un partit entre ells ja que tenen un nombre força elevat de jugadors i s'ho poden permetre.



A l'altra pista es disputava un partit entre els nens de l'escola i el premini femení per tal d'agafar confiança. L'escola de bàsquet del BNB cada vegada està millor a la pista tot i que cal seguir millorant en alguns aspectes. El premini femení segueix evolucionant, encara s'ha de millorar pel que fa a l'atac però han defensat força bé als seus rivals. Cal destacar l'actuació de la Cristina Martínez ja que ha realitzat un bon partit i ha estat molt activa durant tota la jornada.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada